Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Κλειστοί και οι Παιδικοί Σταθμοί τη Δευτέρα στη Λαμία - Απεργούν οι εργαζόμενοι στο Δήμο



Λουκέτο στο Δημαρχείο και τους Παιδικούς Σταθμούς βάζουν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι...

Την κατανόηση του κοινού και κυρίως των γονιών, ζητούν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι συμμετέχουν τη Δευτέρα 28 Απριλίου στην 24ωρη απεργία της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αντίθετοι με την «αξιολόγηση» έτσι όπως επιχειρείται από την κυβέρνηση, καθώς αποσκοπεί στην υποβάθμιση και μείωση του ανθρώπινου δυναμικού δια των απολύσεων που έχει ζητήσει η τρόικα και τελικώς υπονομεύει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την αποτροπή της εφαρμογής των διατάξεων του Ν.4250/2014 που διαλύει τη Δημόσια Διοίκηση και οδηγεί τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Λαμιέων ενημερώνει τους δημότες του Δήμου Λαμιέων ότι λόγω κατάληψης των δημοτικών καταστημάτων δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει το κοινό την Δευτέρα 28/04/2014 καθώς δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου . Ζητούμε την κατανόηση του κοινού καθώς και των γονιών γιατί δεν θα λειτουργήσουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί .


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΑΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                                        ΜΙΧΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ






http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου