Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Οι έξι (6) υποψήφιοι δήμαρχοι απαντάνε στους εργαζόμενους του δήμου Αμαρουσίου - ΒΙΝΤΕΟ

ergazomenoi_amarousiou_DBATE_10-4-2014Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο παλιό Αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου συνάντηση των εργαζομένων του δήμου, με τους υποψηφίους δημάρχους που υα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, προκειμένου να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τις θέσεις που έχουν στα παρακάτω θέματα:
  • · Ιδιωτικοποιήσεις – Απολύσεις – Αξιολογήσεις
  • · Οργάνωση Δομών και Υπηρεσιών του Δήμου – Κακοδιαχείριση
  • · Ελαστικές σχέσεις εργασίας (ΚΟΙΝΣΕΠ, ΜΚΟ, κλπ)
  • · Μνημονιακή πολιτική
Στη συνέντηση παραβρέθηκαν και οι έξι υποψήφιοι δήμαρχοι (Γ. Πατούλης, Κ. Βλάχος, Αθ. Φωτόπουλος, Λ. Μαγιάκης, Δ. Κλαπάκης, Δ. Πολυχρονιάδης), στελέχη της σημερινής διοίκησης του δήμου και πολλοί εργαζόμενοι.
Στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν ολόκληρη η συζήτηση ΕΔΩ



Για τη χθεσινή συνάντηση το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Αμαρουσίου έστειλε το Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την πέμπτη 10 Απριλίου 2014 το κάλεσμα που έκανε το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ προς τους 6 υποψηφίους Δημάρχους κ. Πατούλης Γ  , κ.Βλάχος K, κ.Φωτόπουλος Θ , κ. Μαγιάκης Λ  ,κ. Κλαπάκης Δ  ,κ. Πολυχρονιάδης Δ.

Διατυπώθηκαν τα ερωτήματα  που ανέδειξαν με σαφήνεια ποιοι στηρίζουν τις  Ιδιωτικοποιήσεις  - Απολύσεις -Αξιολογήσεις . τις Ελαστικές Σχέσεις εργασίας (ΚΟΙΝΣΕΠ ,ΜΚΟ,κτλ ).καθώς και την Μνημονιακη Πολιτική.

Χιλιάδες νέες απολύσεις είναι προ των πυλών καθώς η κυβέρνηση πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στην τρόικα, αλλά και προς τα μεγάλα εργολαβικά-επιχειρηματικά συμφέροντα βάζοντας στο στόχαστρο τους εργαζομένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταργώντας ολόκληρες υπηρεσίες και παραχωρώντας αρμοδιότητες στους ιδιώτες.

Ενώπιον της πολιτικής, οικονομικής, λειτουργικής και θεσμικής κατάρρευσης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση των κοινωνικών κατακτήσεων, των Δημοσίων Αγαθών, του Κοινωνικού Κράτους.

Για μία Τοπική Αυτοδιοίκηση με Δημόσιο και Κοινωνικό Χαρακτήρα.

Βγήκαν ξεκάθαρα συμπεράσματα ποιοι υπηρετούν την μνημονιακη πολιτική και ποιοι όχι .

Για το Δ.Σ.


http://www.thessi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου