Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Διακοπές με επιδότηση για 2.000 συνταξιούχους

Με επιδότηση θα μπορούν να κάνουν διακοπές 2.000 συνταξιούχοι του Ταμείου Ασφάλισης Νομικών, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας για το πρόγραμμα επιδοτούμενου παραθερισμού του έτους 2014.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση ο αριθμός των συνταξιούχων του Τομέα Ασφάλισης Νομικών ΤΑΝ του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ), που εντάσσονται στο πρόγραμμα επιδοτούμενου παραθερισμού του έτους 2014 καθορίζεται, κατ’ ανώτατο όριο στους 2.000 (δύο χιλιάδες).
Η ανώτατη, κατ’ άτομο, δαπάνη φιλοξενίας, της οποίας ο Τομέας Ασφάλισης Νομικών θα καταβάλει το 80%, καθορίζεται στα € 43,41 ημερησίως (σαράντα τρία ευρώ και σαράντα ένα λεπτά), για τον μόνο συνταξιούχο που θα φιλοξενηθεί σε μονόκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου, και στα € 37,34 (τριάντα επτά ευρώ και τριάντα τέσσερα λεπτά), για το ζεύγος των συνταξιούχων που θα φιλοξενηθεί σε δίκλινο δωμάτιο.
Η δαπάνη για το αντίτιμο των εισιτηρίων μετάβασης και επιστροφής από τους τόπους παραθερισμού, που θα καταβληθεί απευθείας στους δικαιούχους, καθορίζεται στο ποσό των € 77,60 (εβδομήντα επτά ευρώ και εξήντα λεπτά). Κάθε δικαιούχος διακοπών θα επιλέγει τον τόπο και το συγκεκριµένο ξενοδοχείο της αρεσκείας του από το σχετικό κατάλογο ξενοδοχείων-ενοικιαζόµενων διαµερισµάτων-δωµατίων, που θα καταρτισθεί από τον Τοµέα Ασφάλισης Νοµικών. Η κράτηση γίνεται από τον ίδιο το συνταξιούχο και µε ευθύνη του.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου