Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο από τους δημοτικούς υπαλλήλους

poe-ota 
Με κεντρικό αίτημα να μην γίνει καμία απόλυση εργαζομένων πραγματοποιούν αύριο στη μία το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα) οι δημοτικοί υπάλληλοι.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να διαδηλώσουν ενάντια στις επικείμενες απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων.
Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση της η ΠΟΕ –ΟΤΑ οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εκφράσουν με αγωνιστικό και αποφασιστικό τρόπο τη θέση ότι δεν θα επιτρέψουν καμία απόλυση εργαζομένων «στο βωμό των ιδεοληψιών και των νεοφιλελεύθερων επιλογών που στοχοποιούν το Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και υποβαθμίζουν και διαλύουν τα κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα. Κανείς εργαζόμενος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να απολυθεί στις 22 Μαρτίου 2014».
Επίσης αναφέρουν ότι αύριο «Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, είναι η πιθανότερη ημέρα επίσκεψης του κλιμακίου της τρόικα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και για αυτό χρειάζεται να μας βρουν μπροστά τους».


 http://www.localit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου