Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ανοίγουν την κερκόπορτα σε ιδιώτες στο Δήμο Παλλήνης [Βίντεο - Σωματείο Εργαζομένων]

f

Είναι πια ξεκάθαρο ότι η Δημοτική αρχή έχει χάσει την ψυχραιμία της αλλά αυτό που διαδραματίστηκε στο τελευταίο θέμα του Δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής 14/2/2014  ξεπερνά κάθε φαντασία.

Για την ιστορία Μετά από την πίεση του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου Παλλήνης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εντάσσει ως τελευταίο θέμα (15ο) της ημερήσιας διάταξης με τίτλο «Συζήτηση επί θεμάτων του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Παλλήνης.»
οι εργαζόμενοι του Δήμου μοιράζουν εγγράφως την εισήγηση τους σε όλους τους παρόντες Δημοτικούς συμβούλους γεγονός που προκαλεί τη δυσαρέσκεια του Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθ. Ζούτσος χάνοντας για άλλη μια φορά την Δημοκρατική του πυξίδα ζητά από το σώμα την αναβολή του θέματος, γεγονός που ξαφνιάζει ακόμη και τους πιο πιστούς του συμβούλους.

Καταλύτης όμως για τη συζήτηση ήταν η σαφέστατη ανακοίνωση της πρόθεσης της αντιπολίτευσης να παραμείνει στην αίθουσα και να ακούσει τα σημαντικά θέματα που θέλουν να πουν οι εργαζόμενοι, γεγονός που αναγκάζει το Δήμαρχο να ανακαλέσει την πρόταση του για
αναβολή.

Τα περισσότερο σημαντικά θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί και μιλούν οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. των εργαζομένων Σταμάτης Βακίδης (Πρόεδρος) και Πόπη Παπαφράγκου (Γραμματέας).

Δείτε με προσοχή (πιέστε στον παρακάτω σύνδεσμο) τι λένε οι εργαζόμενοι και διαδώστε το, για να τα μάθουν όσο περισσότεροι μπορούν, εμείς θα συνεχίσουμε όλη αυτή την εβδομάδα να  ασχολούμαστε με το θέμα.

[Βίντεο - Σωματείο Εργαζομένων] 

http://www.youtube.com/watch?v=BLp8s95LE9A&feature=youtu.be



http://pallinipress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου