Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Πόσες είναι τελικά οι ΚΟΙΝΣΕΠ του Δήμου Λαμιέων;

Πόσες είναι τελικά οι ΚΟΙΝΣΕΠ στον Δήμο Λαμιέων;
Μιλώντας στον Ρ/Σ Skai 100,3 ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής αναφέρθηκε σε 11 Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις. Τόσες τις μέτρησε  και η υποψήφια δήμαρχος Λαμιέων Μαρία Αντωνίου. Μιλώντας στον FM-1  έκανε λόγο για δικαίωση του συνδυασμού της που καταψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο την συγκεκριμένη πρόταση.
Ο πρόεδρος όμως της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων Άκης Ζωμένος, υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο του FM-1  ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται σε τρεις μόνο περιπτώσεις που αφορούν στα ΚΔΑΠ, την καθαριότητα και το Καινοτομικό Μουσείο Θερμοπυλών. Και για να μην υπάρξει μάλιστα πρόβλημα δέσμευσης της δημοτικής αρχής που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου, η ισχύς των συμβάσεων θα λήγει στις 31 Αυγούστου.
Η κα Αντωνίου πάντως επέμεινε ως προς τον αριθμό των ΚΟΙΝΣΕΠ και παρεμβαίνοντας στα όσα είπε ο κος Ζωμένος απαρίθμησε 11 διαφορετικές περιπτώσεις που όπως είπε αφορούν τον Δήμο Λαμιέων και όχι όλη την Φθιώτιδα ή και την Στερεά όπως άφησε να εννοηθεί ο κος Ζωμένος. 
http://www.lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου